latinica  ћирилица
29/11/2023 |  22:00 ⇒ 30/11/2023 | 07:29 | Аутор: РТРС

Менаџери Хапоела и Бурсе: Хвала Игокеи - организација савршена; Додику уручен дрес (ФОТО/ВИДЕО)

Главни менаџер израелског Хапоел Холона Рој Двора захвалио је Кошаркашком клубу Игокеа за гостопримство и организацију меча ФИБА Лиге шампиона са турском Бурсом који је вечерас одигран у Лакташима.
Поклон за Додика - Фото: РТРС
Поклон за ДодикаФото: РТРС

Подсјећамо, Израелци играју утакмице са турским тимовима у Лакташима, јер Турска није могла да гарантује сигурност израелским клубовима.

- Хвала Игокеи на организацији, што нас је угостила на овој утакмици. Нису лаки дани за нас, али од тренутка кад смо сазнали да ће утакмица бити овдје, сва сарадња, подршка, све што нам је потребно до најмањих ситница, добили смо - рекао је Двора.

Он је навео да су добили пуну подршку организатора, посебо генералног менаџера Игокее Вука Радивојевића.

- Такође желим да захвалим властима и свима овдје за одличну безбједност. Гдје год да идемо, много људи брине о нама, полиција је свуда, стварно је безбједно. Не само због нас, овдје је стварно безбједно свакако, али осјећамо се сигурно - рекао је Двора и додао:

- Одлична је прилика да захвалимо Вуку и Игокеи што су нам понудили на почетку сезоне да буду домаћини наших утакмица. То се није десило из логистичких разлога, али срећан сам што смо сазнали да можемо наћи други "дом" за тешка времена, пуно подршке и добре пријатеље који могу да нам помогну у тешким тренуцима . Још једном хвала свима. Гостопримство је невјероватно и надамо се да ћемо поново доћи, али у срећнијим околностима.

Менаџер Бурсе Озгун Онве такође је захвалио Игокеи и властима на гостопримству.

- Све је савршено овдје и захвални смо им. Добра је прилика играти овдје. Изгубили смо, али свиђа нам се тим Игокее и све. Такође, желим да захвалим предсједнику Републике Српске Милораду Додику и генералном менаџеру Игокее - рекао је он.

Онве је Додику уручио дрес Бурсе.

Уступљена фотографија

Израелски тим славио је вечерас у Лакташима 93:72.