latinica  ћирилица
04/12/2023 |  14:36 | Аутор: СРНА

Вулић: Рамо Исак је само политички лузер

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да би федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак остао политички лузер чак и кад би БиХ, неким чудом, постала најперспективнија земља на свијету.

- Једино што је добро код тебе јесте шеф кабинета, па те сјајно савјетује да ћеш искључиво помињањем /предсједника Републике Српске/ Милорада Додика бити у жижи медија. Српски народ не занимају америчке санкције, јер то нису санкције САД већ /амбасадора САД у БиХ/ Мајкла Марфија и њему сличних србомрзаца - оних што су и са тобом на линији, а запослени су у Амбасади САД - поручила је Вулићева.

Према њеним ријечима, колико је Марфи мјера за срамоту Америке, некада велику силу, толико је Исак мјера за омаловажавање БиХ.

- Милорад Додик је легитимно изабран од грађана Републике Српске, а ти никад спознати нећеш шта значи биран бити и повјерење грађана имати - рекла је Вулићева, реагујући на изјаву Исака да су се од 2017. године у САД промијенила три предсједника, а Додик и даље "задржао статус лица под санкцијама".

Она је поручила федералном министру да му је само познат непотизам и да је ту махер.

- И чисто да знаш - Доналд Трамп ће бити предсједник САД, а његова администрација не воли лузере, нити људе без карактера. Све ми се чини - име Милорад Додик ће бити избрисано са "црне листе", али и твоје трајно уписано на исту - нагласила је Вулићева.

Напомињући да се Исак позива на политичку ликвидацију предсједника Републике Српске и угрожава суверенитет БиХ, Вулићева је поручила Исаку да политика није игра покера.