latinica  ћирилица
06/12/2023 |  11:18 ⇒ 11:28 | Аутор: РТРС

Брза финансијска рјешења компаније Флекс кредит

За ситуације када вам је новац брзо потребан, брзи кредити су најбоље рјешење тренутних финансијских потешкоћа. Креирани су тако да помогну код разних врста непредвиђених трошкова, али и редовних плаћања која понекад превазилазе ваш мјесечни буџет као што су велики режијски рачуни, отплата другог кредита, набавке додатних средства или опреме за потребе домаћинства и слично.
Флекс кредити - Фото: Уступљена фотографија
Флекс кредитиФото: Уступљена фотографија

Осим брзине, важно је да добијете кредит који је прилагођен баш вама, односно вашим потребама и могућностима.

Управо у те сврхе Флекс кредит /FlexCredit/ вам нуди брзе краткорочне кредите у износу од 100 до 3000 конвертибилних марака уз рок отплате од 2 до 12 мјесеци.

У питању су кредити без жираната, а из овог микрокредитног друштва поручују да је довољно само 15 минута да се клијенту одобри кредит и то уз достављање једног документа - личне карте или пасоша. Новац се исплаћује одмах по одобрењу у једној од 33 Флекс кредит филијале широм Републике Српске.

За све нове клијенте у Флекс кредиту су припремили и посебну акцију бескаматних кредита под називом Флекс 0 у износу до 700 КМ. У току трајања ове акције сви они клијенти који први пут аплицирају за кредит у обавези су да врате тачно онолико новца колико им је одобрено, без било каквих скривених трошкова, накнада и слично.

Сам поступак аплицирања за кредит у Флекс кредиту је врло једноставан. Клијентима је омогућено да аплицирају на три начина: онлајн - путем врло једноставне wеб апликације на страници https://flexcredit.ba, преко Контакт центра на број телефона 051 20 20 20 или директно у пословницама гдје можете добити и бесплатне консултације њихових кредитних савјетника.

Филијале Флекс кредита отворене су за рад са клијентима сваки радни дан у периоду од 9 до 19 часова , као и током суботе у периоду од 9 до 14 часова.

Искористите предности успјешно развијених финансијских рјешења компаније Флекс кредит и у њима пронађите професионалност и партнера од повјерења.