latinica  ћирилица
06/12/2023 |  12:31 ⇒ 08/12/2023 | 10:22 | Аутор: РТРС

Ат Стор Епл пословница од сада и у Делта Планету у Бањалуци (ФОТО)

Све АТ Стор пословнице у БиХ сада имају статус Мono Apple Authorised Reseller тј. овлаштеног препродавца.
Отворена радња - Фото: Уступљена фотографија
Отворена радњаФото: Уступљена фотографија

АТ Стор је с поносом отворио ново моно-бренд Епл продајно мјесто у Сарајеву и Бањалуци. АТ Стор пословнице моно-брендова имају основну понуду сјајних Епл производа у новом и редизајнираном простору.

Ово није прво присуство АТ Стора у Бањалуци, али као моно-бренд први је овакве врсте у Републици Српској.

На отварању, 30. новембра, купци су дочекани у новом малопродајном простору на црвеном тепиху. Водитељица свечаног догађаја била је Маја Ченгић, која је упознала госте са програмом МААР.

Ди-џеј је пратио цијели догађај уз одличан музички програм, бројни новинари, сниматељи, а купци су у дугом реду чекали да буду међу првим који ће тестирати Епл уређаје.

ФОТО: Уступљена фотографија

Ново продајно мјесто у Алта Шопинг центру у Сарајеву сада има 60 метара квадратних с основним простором и новим изгледом. АТ Стор већ двије године отвара моно-бренд продајна мјеста.

Прва продавница ове врсте отворена је у јуну 2022. године у Сарајево Сити Центру и израђена је од 70 одсто стаклених портала.

АТ Стор Делта једна је од највећих пословница ове врсте у региону.

Пословница АТ Стор у Делта Планету у Бањалуци добила је исти програм, а почела је са радом 2. децембра 2023. године.

Присутни у оба евента имали су прилику да погледају видео Дрим Биг и уз више од 100 изложених фотогафија сазнају како је настао и растао АТ Стор тим.

Водитељица Дајана Балабан је на црвеном тепиху испричала кратку причу о АТ Стору и појаснила шта значи Mono Apple  Authorised Reseller програм. На питање колико је времена потребно да се припреми једна оваква пословница и шта сматра да је важно у бизнису, извршни директор компаније АТ Стор Адмир Турсум је одговорио:

- Имали смо на располагању мање од 10 дана за реновирање двије малопродајне пословнице и нови простор за Б2Б, а то је врло кратак период, јер смо пословнице у цјелости измијенили. Радили смо на реновирању двије пословнице и канцеларијама за пословне субјекте у исто вријеме, али наше дугогодишње искуство нам је помогло да све буде на вријеме и да грешке сведемо на минимум. У отварање АТ Стор пословница је инвестиран огроман напор. За велике ствари у нашем послу заслужна је велика група људи - истакао је Турсум.

ФОТО: Уступљена фотографија

Уз свечано одбројавање, скинути су велики црни паравани и купци су имали прилику да виде нови и редизајнирани простор пословнице, те да је АТ Стор једна од највећих трговина ове врсте, не само у БиХ, него цијелом региону. Бројни градови, већи од Бањалуке, не могу се похвалити оваквом продавницом која љубитељима и корисницима Епл производа нуди најновије моделе и највећи асортиман. Нови редизајнирани простор простире се на више од 120 метара квадратних.

- Обавјештавамо наше купце да одмах након реновирања двије пословнице, већ наредне седмице, отварамо и нове просторије за пословне субјекте, као и бесплатне АТ Стор радионице у пословном центру Унитик у Сарајеву - рекла је Емина Бећирбашић, из сектора за развој пословања компаније АТ Стор.

АТ Стор вас позива да посјетите нове трговине у Сарајеву у Алта Шопинг центру и у Бањалуци у Делта Планету и тестирате Епл уређаје. Нови концепт презентације уређаја пружа напредније искуство, јер сада купци имају могућност да на много већем броју демо уређаја тестирају све перформансе ајфона, Мак рачунара са новима М3 чиповима, ајпеда и других Епл уређаја и оригиналних додатака.

За више информација посјетите www.аtstore.ba.