latinica  ћирилица
08/12/2023 |  15:17 ⇒ 15:26 | Аутор: СРНА

Вулић: Ријалити са Исаком се наставља

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да, судећи по изјавама федералног министра унутрашњих послова Раме Исака, ријалити "Исак доо" се наставља.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

- Док насилници попут њега или у договору с њим протјеру Србе из ФБиХ, Рамо се опсесивно бави предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, умјесто да хапси оне који злостављају српске повратнике, уништавају српску и имовину Српске православне цркве у том ентитету - рекла је Вулићева реагујући на изјави Исака да би предсједник Српске био оптужен и да се изјашњава као Еским, а да има држављанство БиХ и да је починио шта је починио, упитавши да ли он треба да га учи да Кривични закон БиХ не препознаје као отежавајућу околност припадност српском народу.

Она је нагласила да такви као Рамо никога не могу учити, а поготово не предсједника Републике Српске, јер једино што Рамо зна јесте како се незаконито обогатити за кратко вријеме и ухљебити чланове своје породице.

- Рамо, претеча непотизма, може само да држи предавања о незаконитом стицању имовине, што је његова ужа специјалност, што потврђује његов и имовински картон његове супруге из којих се јасно види да толики иметак не може бити стечен од плате и поштеног рада - нагласила је Вулићева за Срну.

Она је навела да су Мајкл Марфи и њему слични наредили политичку ликвидацију Милорада Додика, па осокољен тиме Рамо мисли да ће тако и бити, али што је више таквих србомрзаца као што је набилдани Рамо, Репулика Српска ће бити све јача и непобједива.

- Рамо, Суд БиХ је и измишљен од оних који нису могли укротити српски понос и част. За твоју информацију, имамо ми гдје, а имамо и са ким. Ово што радиш ти и остали србомрсци заједно за Марфијем и Кристијаном Шмитом с циљем истребљења српског народа само је пут ка уништењу БиХ у коју се кунеш. И, за крај, да знаш - аплаудираћемо српском лидеру Милораду Додику још громкије, још поносније и још пркосније. Ти то не разумијеш, теби је само познат закон силе, с тога, не лапрдај, не плашимо се ни тебе, ни твојих набилданих мишића, као ни офарбане браде - поручила је Вулићева Исаку.