latinica  ћирилица
08/12/2023 |  15:18 ⇒ 17:51 | Аутор: РТРС

Уручена признања "Капетан Миша Анастасијевић" (ВИДЕО)

У Бањалуци је одржана промоција пројекта "Пут ка врху" на којој су додијељена признања "Капетан Миша Анастасијевић". Награде су уручене најбољим привредницима, предузећима, установама и осталим субјектима из области привредног и друштвеног стваралаштва Републике Српске као захвалност за оно што су учинили, улажући у свој рад најбоље способности, градећи и унапређујући просперитет Републике Српске.
Уручена признања "Капетан Миша Анастасијевић" - Фото: СРНА
Уручена признања "Капетан Миша Анастасијевић"Фото: СРНА

Признања су уручена министру за научнотехнолошки развој и високо образовање Републике Српске Жељку Будимиру, директору Агенције за високо образовање Републике Српске Биљани Војводић, директору Народног позоришта Републике Српске Дијани Грбић, глумцу Тихомиру Станићу, директору Подручне Привредне коморе Бањалука Горану Рачићу, новинару и публицисти Томи Марићу, банкару Срђану Кондићу и начелнику општине Шамац Ђорђу Милићевићу.

Ово признање добили су и директори компаније Сава из Бијељине Стево Филиповић, Електрокрајине из Бањалуке Драган Чавић, Путева Републике Српске Милан Дакић, Бањалучке пиваре Илија Шетка, те представници бањалучких компанија Витаминка и Хемофрам, као и компаније Босна монтажа и Моја апотека.

Признања су уручена у оквиру пројекта "Пут ка врху" који је настао 2000. године, након НАТО агресије на Србију, као процес градње љепше слике српског народа источно и западно од Дрине, саопштено је раније из Медија инвента.