latinica  ћирилица
28/12/2023 |  10:24 ⇒ 10:33 | Аутор: РТРС

Випотник: Покажимо хуманост и позовимо 1411

Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Бојан Випотник позвао је грађане Републике Српске да се придруже акцији "С љубављу храбрим срцима", која се традиционално организује под високом покровитељством предсједника Републике Српске, Милорада Додика.
Бојан Випотник - Фото: Уступљена фотографија
Бојан ВипотникФото: Уступљена фотографија

Випотник наводи да Република Српска већ четрнаести пут децембарско вријеме даривања, с љубављу, посвећује храбрим срцима, доказујући да је заједница која зна шта је солидарност и хуманост. А хуманост и солидарност су, како каже, особине које бришу све разлике и не познају границе – осим оне најважније: између добра и зла.

- Драги грађани Републике Српске, покажимо да смо на страни добра и позовимо хуманитарни број 1411, како бисмо прикупили средства за успостављање регистра добровољних давалаца матичних ћелија. Матичне ћелије могу некоме спасити живот! Будимо и у овом заједно. Дарујмо љубав, да би нам се љубав вратила! Позовите 1411 и видимо се у 20.00 часова на Тргу Републике Српске, на платоу испред РТРС-а, да заједно уживамо у хуманитарном концерту - навео је Випотник.