latinica  ћирилица
28/12/2023 |  21:19 ⇒ 29/12/2023 | 07:21 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Показали да имамо велико срце (ВИДЕО)

Акција "С љубављу храбрим срцима" све нас држи заједно, показали смо сви да имамо велико срце, рекла је Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ, током четрнаесте донаторско вечери "С љубављу храбрим срцима".
Донаторско вече - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Донаторско вечеФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Посносна сам, јер ово је племенита ствар.  Добар наш партнер је и Влада Србије, која је још једном показала како је и колико уз нас. Овим показујемо да желимо на најбољи могући људски начин дамо допринос заједници у којој живимо и помогнемо онима који су у потреби - поручила је Цвијановић. 

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Донаторској вечери, поред Цвијановићева, присуствује и предсједника Српске Милорад Додик, као и бројне званице, међу којима су предсједника НСРС Ненад Стевандић, премијер Српске Радован Вишковић, српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и премијерка Србије Ана Брнабић.

- Не смијемо да заборавимо људе којима је потребно. Година по година, дошли смо до 14. акције и увјерен сам да ће она трајати дуго, дуго - истакла је Цвијановића.

Циљ акције је прикупљање средства за успостављање регистра добровољних давалаца матичних ћелија. Подржите акцију и позивом на број 1411 донирајте једну КМ.