latinica  ћирилица
10/01/2024 |  15:26 ⇒ 17:15 | Аутор: РТРС

Уручени златници за бебе рођене у УКЦ-у које је даровао предсједник Српске

Генерални директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске Владо Ђајић уручио је данас, у име предсједника Републике Српске Милорада Додика, златнике за седам беба рођених у УКЦ-у на Дан Републике - 9. јануара.
Ђајић уручио златнике - Фото: Уступљена фотографија
Ђајић уручио златникеФото: Уступљена фотографија

Подсјећамо, поводом обиљежавања Дана Републике, предсједник Српске даривао је златником укупно 25 беба рођених 9. јануар у Српској и честитао поносним родитељима који су добили нове чланове породице.

Ђајић је захвало Додику на овом гесту.

- Велико хвала предсједнику Републике Српске на овом дивном гесту поводом доласка најмлађих становника на свијет на дан рођења наше Републике Српске. Данас имам ту част да уручим седам златника за седам беба рођених у највећој здравственој установи Републике Српске 9. јануара. Честитам срећним родитељима и надам се да ћемо у будућности имати и већи број рођене дјеце. Новорођеној дјеци желим безбрижно дјетињство, благостање и сву срећу - истакао је Ђајић.

Он је поздравио праксу додјеле златника бебама рођеним 9. јануара, коју је иницирао предсједник Српске, а која ће бити настављена и даље.