latinica  ћирилица
12/02/2024 |  16:10 ⇒ 19:32 | Аутор: РТРС

Вулићева прихватила полицијску заштиту, захвалност Нешићу за подршку

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентране скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је прихватила процјене надлежних тијела за додјелу пратње и изразила захвалност министру безбједности у Савјету министара Ненаду Нешићу на људској и професионалној подршци.
Вулићева и Нешић - Фото: Уступљена фотографија
Вулићева и НешићФото: Уступљена фотографија

- Не плашим се ни пријетњи, ни могуће одмазде. Псовала јесам, али не на прес конферецији, нити у званичном обраћању, нити је то била изјава, већ људска реакција. То што поједини медији себе сматрају господарима живота и смрти, па неовлашћено снимају и дистрибуирају материјале о томе ће се изјашњавати њихови пријатељи из Тужилаштва поготово пласирајући не/медијски моменат и садржај јавно доступним - рекла је Вулићева.

      View this post on Instagram

A post shared by Sanja Vulić (@sanja_vulic)

Вулићева је на Инстаграму написала да има право коментарише са окупљенима.

- На српско стратиште, на мјесто најмонструознијег мучења српског народа, на мјесту гдје су силовали и жене и мушкарце довели су нас поново - да суде Србима. Жена која је ослободила Бошњаке који су над српским становништвом чинили злочин сада суди предсједнику Републике Српске. Причамо о томе, говоримо о неправди, а ко нас слуша!? - нагласила је Вулићева.

Вулићева је рекла да јесте псовала и да и сада псује демократију у којој жена која доказано мрзи Србе "скида главу" легитимно изабраном предсједнику.

- Псујем Високи судски и тужилачки савјет, њихова селективна правила и селективну примјену закона. Псујем све оне који покушавају Србе протјерати са ових простора. И да, псујем оне који Милораду Додику спремају одстрел. Псовка је крик за суноврат демократије и одсуство суверенитета дијела БиХ. Па како ко разумије - написала је Вулићева.