latinica  ћирилица
15/02/2024 |  08:52 ⇒ 14:46 | Аутор: РТРС

Микрофин: Подршка пољопривредницима без трошкова обраде кредита

Микрокредитно друштво, Микрофин, наставља са својом мисијом подршке развоју предузетништва и пољопривредне производње, нудећи посебне услове кредитирања.
Микрофин - кредити за пољопривреднике - Фото: Уступљена фотографија
Микрофин - кредити за пољопривредникеФото: Уступљена фотографија

У духу континуиране подршке развоју пољопривреде, Микрофин је најавио посебну акцију Кредити за пољопривреду без трошкова обраде, која ће трајати од 15. фебруара до 15. маја текуће године.

- Ова иницијатива је усмјерена на олакшавање прољетне сјетве, ослобађајући пољопривреднике додатних финанцијских терета у виду трошкова обраде кредита. Кључни услов акције јесте да минимално 50 одсто износа кредита буде намијењено набавци средстава неопходних за прољећну сјетву, омогућавајући тако пољопривредницима да максимално искористе своје ресурсе и оптимизирају производњу - наводе из Микрофина.

Микрофин у својој понуди има кредите чији износи варирају од 300 КМ до 50.000 КМ, са роком отплате до 84 мјесеца, чиме се задовољавају потребе широког спектра корисника - од малих газдинстава до великих пољопривредних предузећа.

Такође, кредити су доступни како правним, тако и физичким лицима која се баве пољопривредном дјелатношћу, било да је ријеч о улагању у обртна или основна средства, или пак рефинансирању постојећих обавеза.