latinica  ћирилица
21/02/2024 |  16:21 ⇒ 17:49 | Аутор: Агенције

Тузла: У стану пронађена мртва жена и мушкарац са убодним ранама стомака

У стану у тузланском насељу Липница пронађена је мртва жена С.Б. и страни држављанин Е.С.Т. са видљивим повредама стомака који је превезен у Универзитетски клинички центар Тузла ради указивања медицинске помоћи, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.
Полиција ФБиХ (илустрација) -
Полиција ФБиХ (илустрација)

Смрт жене констатовао је дежурни љекар Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла.

Полицију је данас у 11.50 часова обавијестио грађанин да се његови пријатељи С.Б. и Е.С.Т, настањени у Липници, већ два дана не јављају на телефонске позиве, те да му се непосредно прије ове пријаве на видео позив јавио Е.С.Т. и да се могло уочити да је крвав и да у кревету лежи С.Б. те је затражио интервенцију полиције.

На мјесто догађаја су стигли полиција и екипа Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла који су насилно ушли у стан.

Из тужилаштва Тузланског кантона саопштено је да је дежурни тужилац наредио обдукцију тијела преминуле жене како би био утврђен узрок смрти.

У УКЦ-у Тузла је речено да је непознати пацијент примљен са убодним ранама абдомена, да је по пријему интубиран и тренутно је у операционој сали.