latinica  ћирилица
24/02/2024 |  13:35 ⇒ 13:37 | Аутор: СРНА

Шукало: Велико интересовање за Бањалуку

Туристичка организација града Бањалука представила је на међународном сајму туризма у Београду своју разноврсну и богату туристичку понуду, за коју влада велико интересовање, рекао је Срни самостални стручни сарадник градске Туристичке организације Младен Шукало.
Младен Шукало - Фото: СРНА
Младен ШукалоФото: СРНА

Шукало је навео да Туристика организација Бањалука већ традицонално учествује на сајму туризма у Београду, који је један од највећих регионалних сајмова туризма, а ове године има свој самостални штанд.

- Представили смо туриситчку понуду и потенцијале града Бањалука и могу рећи да влада велико интересовање за нашу дестинацију - истакао је Шукало.

Он је указао да је јако битно да Туристичка организација Бањалука успостави контакте са тур операторима, организаторима путовања, гдје се практично промовише град Бањалука и иницира да се Бањалука као туристичка дестинација нађе у њиховим програмима путовања.

- Београдски сајам један је од сајмова гдје долази највише посјетилаца у цијелом региону и сигурно да је то прилика и за контакте са клијентима и информисање грађана Београда и Србије о нашој дестинацији - рекао је Шукало.