latinica  ћирилица
27/02/2024 |  07:37 | Аутор: РТРС

Концерт "Оне три" 7. марта у Банском двору

Поводом Међународног дана жена умјетнице Маја Татић, Свјетлана Видовић и Ружица Чавић, окупљене у саставу "Оне три", одржаће концерт 7. марта у Концертној дворани Банског двора.
Концерт "Оне три" (Фото: Градска управа Бањалука) -
Концерт "Оне три" (Фото: Градска управа Бањалука)

Како је саопштено из Градске управе Бањалука, "Оне три" постале су препознатљиве, како у Бањалуци, тако и шире, те ће и овогодишњим специјалним репертоаром засигурно одушевити бањалучку публику.

Ријеч је о концерту који је дио овогодишње кампање "За живот жена", а исте вечери биће уприличен и коктел на којем ће бити представљане кандидаткиње номиноване за титулу "Најинспиративнија Бањалучанка".

- Овом приликом вас подсјећамо да су у току пријаве за учешће у избору за титулу "Најинспиративнија Бањалучанка" из области науке. Најкасније до 5. марта сви заинтересовани могу номиновати кандидаткиње, које су својим радом и оствареним резултатима заслужиле да се нађу у овогодишњем избору, а пријаве, које би требало да садрже биографију кандидаткиње, потребно је доставити на сљедећу адресу електронске поште: zazivotzena@banjaluka.rs.ba - закључено је у саопштењу Градске управе Бањалука.