latinica  ћирилица
27/02/2024 |  11:08 ⇒ 11:10 | Аутор: ТАНЈУГ

Црвена звезда против Чукаричког угостила слијепе и слабовиде навијаче

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да је на мечу против Чукаричког угостио чланове Удружења слијепих и слабовидих Београд, који су уз коментаторски пренос глумца Милана Калинића уживали на овој утакмици.
ФК Црвена звезда (Фото: crvenazvezdafk.com) -
ФК Црвена звезда (Фото: crvenazvezdafk.com)

Црвена звезда је прије три дана на свом терену побиједила Чукарички резултатом 3:0 у мечу 22. кола Суперлиге Србије.

- Звезда наставља традицију да брине о људима, којима је помоћ најпотребнија, те смо као и против Вождовца угостили слијепе и слабовиде. Имали су прилику да уживају у новом Звездином тријумфу, чиме се "црвено-бијело" прољеће у потпуности наставља, а читав доживљај уљепшао им је Калинић, који је са максималном пажњом успио да дочара све оно што се дешавало на терену. Карактеристично, у свом стилу, Калинић је уз сијасет духовитих опаски направио фантастичну атмосферу, а наши гости су били у прилици да осјете прави дух Маракане. Свему томе допринијели су и фантастични навијачи који су били наш 12. играч - саопштено је из Црвене звезде.

"Црвено-бијели" подсјећају да су чланови Удружења слијепих и слабовидих крајем јануара били гости у Музеју Црвене звезде, као и 10. фебруара на мечу 20. кола СЛС против Вождовца (2:1).

Црвена звезда наводи да ће клуб да наставити ову акцију и на наредним сусретима на Маракани.