latinica  ћирилица
29/02/2024 |  13:41 ⇒ 13:47 | Аутор: РТРС

Додик: Драго ми је да опозиције прати сваку моју активност

Драго ми је да опозиција у Републици Српској пажљиво прати сваку моју активност и све што ради руководство Српске јер из тога могу да науче на који начин се јача позиција једне земље рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.
Милорад Додик (Фото: predsjednikrs.net/Dona Katušić) - Фото: РТРС
Милорад Додик (Фото: predsjednikrs.net/Dona Katušić)Фото: РТРС

Додик истиче да је дјеловање и понашање опозиције само ружна страница и мрља у историји Републике Српске.

- Када не нападају мене, онда се међусобно нападају и оптужују. Сваки озбиљан и одговоран политичар зна да је интерес народа на првом мјесту и управо због тога може да остави по страни све личне сукобе - истакао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Додик наводи да је опозиција у Српској показала да то не зна и не разумије, али много битније од тога је да народ Српске разумије ко једини може да га представља и ко води досљедну и одлучну политику у интересу српског народа.

- Ипак, из њихових иступа очигледно је да јe и њима постало јасно да је Српска данас значајан фактор, који захваљујући њеном руководству није могуће избјећи - написао је Додик.

Предсједник Српске истиче да власт у Српској наставља предано да ради на испуњавању свих приоритета и да сарађује са свима.

- Наш избор су дијалог и сарадња, а беспослени ће свакако имати шта да коментаришу и у наредном периоду - закључио је Додик.