latinica  ћирилица
29/02/2024 |  14:45 | Аутор: РТРС

Додик честитао Свјетски дан цивилне заштите

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је данас руководству и припадницима Републичке управе цивилне заштите Свјетски дан цивилне заштите и дан ове институције, итичући да је њихова стручност и посвећеност у раду, као и способност да реагују на различите изазове, од изузетног значаја за Српску.
Палата Републике Српске - Фото: РТРС
Палата Републике СрпскеФото: РТРС

Додик је нагласио да њихова посвећеност заштити људских живота и помоћ угроженима у случају несрећа показује велику хуманост и способност да се заједница издигне и у најтежим околностима.

- Нека ова свечаност буде прилика за размишљање о постигнућима и заједничкој радости у успјесима. Надам се да ће Републичка управа цивилне заштите наставити, са још већим успјехом, обављати комплексне и критичне задатке, те радити на напредовању и унапређењу сектора цивилне заштите у Републици Српској - поручио је Додик у честитки.

Он је припадницима Републичке управе цивилне заштите пожелио много успјеха у свим будућим активностима које су од суштинског значаја за заштиту људских живота, имовине и животне средине.