latinica  ћирилица
01/03/2024 |  11:49 ⇒ 11:59 | Аутор: РТРС

Хапшење због дроге у Добоју

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1 лишили су данас слободе лице Ф.Р. из федералне општине Усора због постојања основа сумње да је извршило кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.
Акција МУП - ПУ Добој - Фото: Уступљена фотографија
Акција МУП - ПУ ДобојФото: Уступљена фотографија

Приликом обављања редовних послова и задатака полицијски службеници су извршили контролу путничког аутомобила ауди, којим је у саобраћају управљало лице Ф.Р. које је одбило да се подвргне тестирању на присуство опојних дрога у организму.

Извршен је претрес возила, као и претрес лица Ф.Р. и лица А.Г. из Маглаја, које се налазило у возилу.

- Одузете су четири врећице са садржајем зелене биљне материје која изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана укупне тежине од 17 грама, једна врећица са садржајем бијеле прашкасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне тежине од 4,4 грама, двије таблете које асоцирају на опојну дрогу екстази, два остатка од ручно справљених цигарета тзв. џоинт, новац, мобилни телефон и други предмети који су намијењени за конзумирање опојне дроге - наводи се у саопштењу Полицијске управе Добој.

По комплетирању и документовању предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима.