latinica  ћирилица
04/03/2024 |  12:15 ⇒ 12:15 | Аутор: РТРС

Наша Банка отворила нову пословницу у Бањалуци

Наша Банка а.д. Бања Лука, отворила је врата још једне савремено опремљене пословнице у Бањалуци, која се налази у насељу Старчевица на адреси Булевар војводе Степе Степановића 89 (у непосредној близини студентског центра).
Наша банка - Фото: Уступљена фотографија
Наша банкаФото: Уступљена фотографија

У просторијама новоотворене пословнице клијенти (физичка и правна лица) ће своје финансијске послове моћи обављати радним данима од 08.00 до 16.00 часова. У склопу пословнице налази се и банкомат, доступан 24/7.

- Отварање још једне пословнице у Бањалуци резултат је пажљивог ослушкивања потреба тржишта, као и жеља и потреба наших садашњих али и будућих клијената, за свеобухватним услугама и могућношћу да на једном мјесту добију све неопходне банкарске услуге. Наша Банка а.д. Бањалука интензивно и континуирано ради на развијању производа и услуга који ће олакшати свакодневницу клијената, те наставља реализацију планова о ширењу мреже пословница и банкомата, са циљем осигурања квалитетне и професионалне услуге за физичка и правна лица - рекао је члан Управе, мр Новак Попић.

Наша Банка а.д. Бањалука (www.nasa-banka.com) као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.