latinica  ћирилица
10/03/2024 |  11:20 ⇒ 19:46 | Аутор: РТРС

Вучић са Додиком у Памбуковици: Увијек ћу штитити интересе Србије (ФОТО/ВИДЕО)

Велики притисци су на Србију и сви су почели да се мијешају и одлучују у име грађана Србије поручио је предсједник Србије Александар Вучић данас током посјете селу Памбуковица код Уба гдје заједно са предсједником Српске Милорадом Додиком разговара са грађанима.
Милорад Додик и Александар Вучић (Фото: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ) -
Милорад Додик и Александар Вучић (Фото: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ)

- Сви би да нам соле памет како Србија треба да изгледа и шта би требало у Србији да радимо. И сви постали много важни. Из разних земаља би да нам уређују ствари у земљи. И ако им не служите и њиховим интересима ви служите интересима свог народа, вршиће притиске прогониће вас, називаће вас погрдним именима - рекао је Вучић.

Вучић је навео да је свака кућа, свако дијете, старица, старац и сваки човјек у Памбуковици сто пута важнији од свих њих и додао да ће се тако понашати увијек у будућности.

Памбуковица (фото:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg)

- Када будем штитити интересе Србије увијек имајте у виду да ћу у глави да имам и Памбуковицу и свако српско село и сваког нашег домаћина и да ћу најмање да бринем о интересима оних који би да покоре нашу земљу - навео је Вучић.

За Ђурђевдан ће неко други доћи да отвори пут до Уба, рекао је Вучић и истакао да ће бити потпуно нов.

Додик и Вучић (фото:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg)

Додао је да треба да се уради и пут ка Коцељеви, од Памбуковице до пута Ваљево - Шабац, гдје би радови требало да крену за мјесец и по дана.

Памбуковица (фото:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg)

Сусрету са мјештанима присуствује и министар спорта Србије Зоран Гајић, министарка пољопривреде Јелена Танасковић, предсједник општине Уб Дарко Глишић, државни секретар у министарству спорта Србије Марко Кешељ и в.д. директора Путева Србије Зоран Дробњак.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)