latinica  ћирилица
14/03/2024 |  12:45 ⇒ 12:46 | Аутор: РТРС

Букејловић примио делегацију Високих студија безбједности и одбране из Србије

Министар правде и потпредсједник Владе Републике Српске Милош Букејловић примио је данас, у Административном центру Владе, 13. класу Високих студија безбједности и одбране Министарства одбране Србије, који бораве у дводневној студијској посјети БиХ.
Састанак - Фото: Уступљена фотографија
СастанакФото: Уступљена фотографија

Букејловић је пожелио, у име Владе Републике Српске, добродошлицу припадницима 13. класе Високих студија безбједности и одбране у Републику Српску.

- У име Владе Републике Српске и своје лично име желим вам да се у Републици Српској осјећате као своји на своме и да успјешно завршите студијски програм Школе националне одбране. Лична и каријерна усавршавања никада нису само лична, већ су општекорисна, јер ће у крајњој линији ваше окружење и ваше матичне институције добити квалитетне кадрове који ће допринијети развоју система правде, одбране и безбједности - поручио Букејловић.

Он је нагласио да је свака посјета делегације из Србије посебно важна за Српску јер односи Републике Српске и Републике Србије почивају на братским везама једног народа, које свакодневно треба да унапређујемо.

Делегација Високих студија безбједности и одбране Школе националне одбране Републике Србије борави у дводневној посјети Републици Српској и БиХ. У току јучерашњег дана реализована је посјета институцијама одбране и безбједности у Сарајеву, док данас бораве у посјети институцијама Републике Српске.