latinica  ћирилица
15/03/2024 |  13:26 ⇒ 13:31 | Аутор: РТРС

Додик: Бореновић не треба да брине за СНСД; Лакше је измишљати лажи него радити

Лидер ПДП Бранислав Бореновић не треба да брине за СНСД, који је сваким даном све јачи и добија све већу подршку, написао је предсједник Републике Српске Милорад Додик, који је ли лидер СНСД на Иксу.
Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Милорад ДодикФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Мада, кад боље размислим, он је такав нерадник да није ни чудо што само говори о СНСД-у. Много лакше је измишљати лажи него радити, нарочито у ПДП-у, који се убрзано распада. Да би опстала та поданичка странка људи које не повезује ништа друго осим голог интереса да се дочепају позиција, стварно је потребно чудо. Изгледа да ни Американци ни Британци не могу да их саставе - рекао је Додик, коментаришући изјаву Бореновића да није Република Српска Милорад Додик, те да неће никад бити.

Каже и да је опозиција у Српској "поданичка групација која нема никакав програм и то ће показати и локални избори".

- Радујем се сваким новим изборима и свакој нашој побједи, побједи гласа народа, који је јачи и моћнији од сваког њиховог наклапања. Свих ових година нису успјели да чују шта им тај глас поручује и зато су ту гдје јесу, на дну. Занимљиво је да се утишају када Американци шаљу поруку да свака особа која обиљежава Дан Српске може бити кажњена Ту немају коментар и то најбоље говори о њима. Спремни су продати све само за једну похвалу из стране амбасаде - истакао је Додик.