latinica  ћирилица
16/03/2024 |  16:22 ⇒ 16:44 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Задовољан сам радом општинских одбора у Херцеговини

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је да је задовољан радом општинских одбора те странке на подручју Херцеговине, додајући да ће се резултати тог рада видјети већ на локалним изборима у октобру.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

- У овом дијелу Српске имамо стабилну организацију, озбиљне и одговорне људе који су успјели да страначку инфраструктуру подигну на завидан ниво - рекао је Чубриловић на сједници Регионалног одбора ДЕМОС-а за Херцеговину која је одржана у Невесињу.

Он је нагласио да је ДЕМОС тежиште својих активности усмјерио ка заштити позиција Републике Српске и њених уставних надлежности, додајући да је та странка, истовремено, у свим локалним заједницама фокусирана на рјешавање животних проблема грађана, саопштено је из ДЕМОС-а.

- Желимо да наши људи остају у Републици Српској, да овдје стварају породице и да на својим огњиштима живе достојно човјека - поручио је Чубриловић.

Чубриловић, члан Предсједништва ДЕМОС-а Милан Дакић и предсједник Организације жена ДЕМОС-а Радмила Коцић Ћућић присуствовали су и обиљежавању пет година рада Општинког одбора ДЕМОС-а у Невесињу.