latinica  ћирилица
18/03/2024 |  11:16 ⇒ 11:17 | Аутор: РТРС

У Теслићу одузета опојна дрога, једно лице лишено слободе

Службеници Полицијске станице Теслић, 16. марта ове године лишили су слободе лице иницијала Ј.К. са подручја ове општине, због постојања основа сумње да је извршило кривично дјело "Неовлаштена производња и промет опојних дрога", саопштили су из Полицијске управе Добој.
Опојна дрога - Фото: Уступљена фотографија
Опојна дрогаФото: Уступљена фотографија

- Приликом обављања редовних послова и задатака полицијски службеници су извршили контролу путничког аутомобила марке "Форд" које је било заустављено поред локалног пута на подручју општине Теслић, а у коме се на мјесту возача налазило лице иницијала Ј.К. Приликом контроле код наведеног лица је пронађено и одузето два пакетића са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу "марихуана", један пакетић са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу "спид" и  једна метална дробилица и други предмети који су намијењени за конзумирање опојне дроге - наводи се у саопштењу.

- По комплетирању и документовању предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу - додаје се у саопштењу из Полицијске управе Добој.