latinica  ћирилица
30/03/2024 |  10:45 ⇒ 14:51 | Аутор: ТАНЈУГ

Полиција са мајком нестале девојчице урадила реконструкцију њиховог кретања

Полиција је са мајком двогодишње Данке Илић, која је нестала у уторак у Бањском Пољу код Бора, ишла на мјесто гдје је дјевојчица нестала, да им покаже сваки корак и детаљ тог дана, сазнаје репортер Тањуга на лицу мјеста.
Потрага за дјевојчицом се наставља (ФОТО: TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs) -
Потрага за дјевојчицом се наставља (ФОТО: TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs)

Урађена је реконструкција њиховог кретања, а полиција са мајком нестале девојчице провјерава све информације и сазнања.

Потрага за двогодишњом Данком Илић настављена је данас, а разматра се претрага Борског језера које се налази у близини, јавио је раније извјештач Тањуга.

Полицијске патроле и даље обезбјеђују двориште из којег је дјевојчица нестала. Претходних дана претражено је 10 квадратних километара око куће испред које је дјевојчица нестала, у претрази учествује више од 500 полицајаца и спасилаца и добровољци, а претражен је и канал испод куће који води до рудника. Специјалистички тимови МУП-а претражили су тунел, подземне канале и шахтове.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак око 13.45 часова, а у тренутку нестанка на себи је имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Дјевојчица има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара. Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем "Пронађи ме".