latinica  ћирилица
02/04/2024 |  13:46 ⇒ 13:48 | Аутор: РТРС

Мариновић пред меч са Широким Бријегом: Чека нас тешка и неизвјесна утакмица

Фудбалере бањалучког Борца сутра очекује први полуфинални меч у Купу БиХ.
Винко Мариновић - Фото: РТРС
Винко МариновићФото: РТРС

Екипи из Платонове улице слиједи гостовање Широком Бријегу.

Утакмица се игра на стадиону "Баре" у Читлуку са почетком од 15 часова и 30 минута.

Винко Мариновић, шеф стручног штаба Борца истакао је у најави меча да његову екипу очекује тешка и неизвјесна утакмица.

- Долази нам полуфинале Купа БиХ. Улазимо у саму завршницу борбе за трофеј, сам значај довољно говори о утакмици. Играмо против екипе која је у досадашњем дијелу показала једну стабилност, самим тим и квалитет с обзиром да су и они у полуфиналу Купа. Сигурно је да нас чека тешка и неизвјесна утакмица и оно што и ја очекујем јесте да се у овој првој утакмици неће ријешити питање финалисте. Имамо двије утакмице и наравно да у овој првој идемо да направимо што бољи резултат за реванш - рекао је Мариновић.

Коментаришући највеће опасности по његову екипу, Мариновић је истакао брзину у нападу Широког Бријега.

- Широки у односу на прошлу сезону изгледа доста боље, екипа су која има доста квалитетних играча, поготово имају добру брзину у фази напада. Ту морамо да обратимо доста пажње. Видјећемо с обзиром на то да се утакмица игра у Читлуку и на стање терена, али једноставно имају ту брзину у нападу тако да ту морамо бити опрезни и пробати да будемо што компактнији и конкретнији - истиче Мариновић.

У другом полуфиналу састају се добојска Слога и Зрињски, а први меч игра се сутра од 18.00 часова на стадиону "Др Милан Јелић" у Модричи.

Реванш утакмице на програму су 17. априла.