latinica  ћирилица
05/04/2024 |  12:31 ⇒ 12:33 | Аутор: sputniknews.com

Теодосић о останку у Црвеној звезди

Црвена звезда опростила се поразом од својих навијача у Евролиги, бољи је био Олимпијакос - 89:86.
Милош Теодосић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC) -
Милош Теодосић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC)

Српске новинаре је послије пораза занимало да ли ће Милош Теодосић и наредне сезоне носити црвено-бијели дрес.

Маестрални плејмејкер који је у туробној сезони један од најбољих појединаца клуба с Малог Калемегдана, рекао је да о томе размишља сваки дан.

Бивши капитен Србије и лидер бројних европских клубова Милош Теодосић, окончао је меч против Олимпијакоса са шест поена, два скока и осам асистенција за 24 и по минута проведених на паркету.

Можда није био на свом нивоу када су поени у питању, али додавања која су његов заштитни знак нису изостала, баш као ни борбеност.

На конкретно питање српских репортера који су се нашли у "Београдској арени", да ли размишља да игра и наредне сезоне, Теодосић који ће ускоро напунити 37 година, је одговорио:

- Јесам, размишљао сам. Односно, свакодневно размшљам о томе. Волим да играм, уживам док играм, ово ми је прва година у Београду послије 20 година. Лијепо ми је. Када дође крај сезоне, сјешћемо са људима из клуба, па ћемо да причамо да видимо како ћемо даље.

Сублимирао је Тео и неуспјешну сезону на европској сцени, гдје је Звезда неколико кола прије краја остала без теоретских шанси да се домогне плеј-ина.

- За мене јесте ово разочаравајућ резултат. Могу да нађем вјероватно сто разлога зашто се десило ово и зашто смо се нашли у ситуацији да већ два-три кола играмо без резултатског значаја. Сезона није онаква какву сам ја очекивао, а верујем да и људи из клуба и моји саиграчи тако мисле. Колико год да је тешко, морамо да асе концентришемо на оно што нам долази, да се спремимо за плеј-оф АБА лиге. То је једино што нам је остало у овом трентуку, а на крају сезоне ми играчи и управа, требало би да размислимо и да видимо како даље. Како да се направи екипа за сљедећу сезону, шта би ту требало да се уради, да се не би поновила оваква сезона - закључио је Милош Теодосић.