latinica  ћирилица
07/04/2024 |  17:39 ⇒ 19:47 | Аутор: РТРС

"Побједа Шобота на изборима значила би исписивање нове историје Бањалуке" (ВИДЕО)

Ми ћемо учинити све да побједа начелника Клинике за кардиохирургију Универзитетског клиничког центра Републике Српске Николе Шобота, као градоначелника Бањалуке буде неупитна, а са њим на том мјесту ће почети нова историја Бањалуке, истакао је предсједник СНСД-а Милорад Додик.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Ово је прва званична номинација представљања кандидата за локалне изборе. Нама је част и захвалност доктору, што је прихватио ову кандидатуру, човјек који је све своје стручне, академске фазе прошао, који се показао веома оперативним. Успостављањем нечега, чега у Бањалуци никада није било, а то је кардиохирургија у Бањалуци, је доказао своје успјешно рукководство. Увјерен сам да ће он веом посвећено, својој Бањалуци, вратити најбоље што може да учини као градоначелник - истакао је Додик.

Навео је да је Српска поносна на кардиохирургију коју води доктор Шобот.

Шобот има апсолутну подршку, а ми ћемо учинити све да његова побједа као градоначелника Бањалуке буде неупитна. Са њим на том мјесту ће почети нова историја Бањалуке. Република Српска је поносна на кардиохирургију коју води Шобот, који има апсолутну подршку - додаје Додик.

Једногласном одлуком Градског одбора СНСД-а Бањалука, за градоначелника је изабрана нестраначка личност, доктор Никола Шобот, чиме је СНСД показала да је отворена за стручне, способне и школоване људе, којима је општи интерес изнад личног, рекао је предсједник Градског одбора странке Бањалука Владо Ђајић на конференцији за медије.

Подсјећамо, на сједници Градског одбора СНСД-а Бањалука, одлучено је да је кандидат је СНСД-а за градоначелика Бањалуке Никола Шобот.