latinica  ћирилица
07/04/2024 |  18:49 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Окупити се око Шобота и побиједити на изборима

 Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изразила је увјерење да је Предсједништво Градског одбора СНСД-а Бањалука урадило добар посао и донијело добру одлуку изабравши Николу Шобота за кандидата за градоначеника Бањалуке, који промовише вриједности на основу којих ова странка побјеђује све ове године.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Она је на сједници Градског одбора СНСД-а Бањалука рекла да је Шобот млад, школован човјек који живи живот Републике Српске и промовише оне вриједности на основу којих СНСД убједљиво побјеђује све ове године.

- Од овог дана почиње само наше одбројавање дана до онога што се зове изборна побједа. Сигурна сам да ће то бити наша изборна побједа - истакла је Цвијановићева.

Она је рекла да је Бањалука тешко експериментисала посљедњих година.

- Мислим да је ово вријеме одлично да вратимо Бањалуку кући, да је ставимо на пут озбиљних људи, озбиљног развоја и коначно да је вратимо на пут оних младих лица, које сви желимо да видимо и у породици, и у комшилуку, и у колективу и за које коначно отварамо врата у СНСД-у - додала је Цвијановићева.

Цвијановићева је рекла да је поносна сваки пут кад види младе људе који желе да уђу у политичку трку, желе да се прихвате важног посла и знају да се побједе добијају само ако се ради тимски.

- Разумијемо да смо на политичкој раскрници и да ће много ствари зависити и од ових избора овдје, али нам је једнако важно да знамо ко је на челу тима који треба и подржати и заједнички радити - навела је Цвијановићева.

Она је додала да је на челу тима СНСД-а увијек био и биће Милорад Додик, али да се мора на локалу одрадити дио посла, јер Додик не може да стигне свугдје, иако стиже, чему се она чуди.

- Наша обавеза као људи које овдје представљамо, јесте политички живот и политичка борба, и да се окупимо око Николе Шобота и да добро побиједимо на овим изборима - закључила је Цвијановићева.