latinica  ћирилица
08/04/2024 |  14:40 | Аутор: РТРС

Дан отворених врата у Козарској Дубици; Приближити најмлађима рад полиције (ФОТО)

У оквиру активности које се реализују поводом обиљежавања 4. априла Дана полиције Републике Српске, службеници Полицијске станице Козарска Дубица организовали су данас Дан отворених врата за ученике првог разреда Основне школе "Вук Стефановић Караџић" из ове општине.
Дан отворених врата у Козарској Дубици - Фото: РТРС
Дан отворених врата у Козарској ДубициФото: РТРС

- Презентацијом материјално-техничких средстава, опреме и возила која се свакодневно користе приликом извршавања полицијских послова, нашим најмлађим суграђанима указано је на значај полицијског посла у заштити живота грађана и имовине. Кроз обилазак службених просторија и дружење са полицијским службеницима имали су прилику да виде да је полиција увијек у служби грађана и да у случају било какве опасности треба да позову бесплатан број телефона 122 - наводи се у саопштењу Полицијске управе Приједор.

Дан отворених врата у Козарској Дубици (Фото: РТРС)

- Дан отворених врата и дружење са полицијом само је један од начина да се дјеци приближи рад полиције, наглашавајући да је полиција у служби грађана и да је приоритетан задатак полицијског службеника заштита живота сваког грађанина и имовине - додаје се у саопштењу.