latinica  ћирилица
08/04/2024 |  16:15 ⇒ 20:18 | Аутор: РТРС

Цвијановић-Брнабић: Србија ће наставити да развија нераскидиве везе са Српском (ФОТО/ВИДЕО)

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић састала се у Београду са предсједницом Скупштине Србије Аном Брнабић, гдје су констатовали да су мир и стабилност кључни за даљи напредак Србије и Републике Српске и да ће Београд наставити да подржава Бањалуку и развија нераскидиве везе које, неће нарушити никакви притисци, ни спољни, нити унутрашњи.
Жељка Цвијановић и Ана Брнабић - Фото: Уступљена фотографија
Жељка Цвијановић и Ана БрнабићФото: Уступљена фотографија

- Пред Србијом и Републиком Српском је много изазова, али увјерена сам да ћемо их мудрошћу, слогом и заједничким снагама успјешно превазићи - истакла је Цвијановићева, те додала да је увјерена да ће Брнабићева функцију предсједнице Народне скупштине обављати посвећено, одговорно и успјешно, на исти онај начин на који је све ове године водила Владу Србије.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Брнабићева је додала да не треба дозволити било какве даље подјеле међу српским народом.

- Данашњи сусрет је добра прилика да разговарамо о свим изазовима са којима се суочава наш народ и свему што нас чека у наредном периоду, као и о начинима на које ћемо на све то одговорити. Мир и стабилност су кључни за наш даљи напредак, чему ћемо свакако тежити - навела је Брнабићева на свом Инстаграм налогу.

      View this post on Instagram

A post shared by Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)