latinica  ћирилица
08/04/2024 |  16:36 ⇒ 19:53 | Аутор: СРНА

Погледајте какво нас вријеме очекује у неколико наредних дана

У Републици Српској наредних дана биће топло вријеме уз понегдје слабу кишу у сриједу увече, 10. априла, и у четвртак ујутро, након чега ће у петак бити све топлије уз сунчане периоде и умјерену облачност, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.
Бањ брдо, Бањалука - Фото: РТРС
Бањ брдо, БањалукаФото: РТРС

Сутра се наставља врло топло вријеме уз сунчане периоде и умјерену облачност. Више облака биће на западу, а на југу ће бити претежно сунчано.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 15 у вишим предјелима од пет степени, а максимална температура ваздуха од 25 до 31, у вишим предјелима од 20 степени Целзијусових.

У сриједу, 10. априла биће облачније и вјетровито, на западу знатно свјежије у односу на претходне дане, док ће на истоку бити и даље топло. Биће углавном суво, а увече ће понегде падати слаба киша која ће се премјештати од запада ка истоку.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 14, у вишим предјелима од пет, а максимална температура ваздуха од 19 на западу до 28, на истоку, а у вишим пределима од 13 степени Целзијусових.

У четвртак ујутро, 11. априла, биће облачо уз понегдје слабу кишу. Током дана доће до постепеног разведравања уз сунчане периоде. У Херцеговини ће бити вјетровито уз јаку буру.

Минимална температура ваздуха биће од четири до 10, на југу до 15, а максимална температура ваздуха од 18 до 26, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

У петак, 12.априла биће све топлије уз сунчане периоде и умјерену облачност. На југу ће током већег дијела дана бити претежно сунчано.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 14, у вишим предјелима од шест, а максимална температура ваздуха од 20 до 27, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.