latinica  ћирилица
08/04/2024 |  16:40 ⇒ 16:40 | Аутор: СРНА

У саобраћајној несрећи код Илијаша погинула жена

У саобраћајној несрећи која се догодила на дионици ауто-пута у мјесту Кадарићи код Илијаша када је возач изгубио контролу над возилом, пробио заштитну ограду и слетио са пута погинула је жена, док је возач пребачен на Клинички центар Универзитета у Сарајеву рекла је портпарол МУП-а Кантона Сарајево Мерсиха Новалић.
Полиција Федерације БиХ - Фото: РТРС
Полиција Федерације БиХФото: РТРС

- У тренутку несреће у том возилу су биле двије особе, интервенисали су и ватрогасци, а нажалост медицински тим хитне помоћи у 14.50 часова констатовао је смрт жене која је била путник у возилу - рекла је она.

Према њеним ријечима, возач стар 62 године из Турбета задобио је повреде и даље неутврђеног степена, а у тренутку када су на мјесту несреће полицијски сужбеници дошли до њега био је свјестан и комуникативан.

Она је додала да увиђајем на мјесту несреће руководи тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево, а обављају га припадници Управе полиције у присуству вјештака саобраћајне и машинске струке, те да ће саобраћај у десној траци на овој дионици бити обустављен до окончања увиђаја.