latinica  ћирилица
09/04/2024 |  13:12 ⇒ 13:19 | Аутор: РТРС

Стевандић угостио ученике Економске школе из Добоја (ФОТО)

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић угостио је данас у Бањалуци ученике трећег и четвртог разреда Економске школе из Добоја и том приликом упознао их са радом и надлежностима Народне скупштине, те је одговарао на њихова питања.
НСРС - Економска школа - Фото: Уступљена фотографија
НСРС - Економска школаФото: Уступљена фотографија

У разговору са ученицима, Стевандић је истакао важност да млади људи стекну утисак да Народна скупштина Републике Српске није недодирљива институција. Он је изразио увјерење да ће многи од присутних ученика једног дана постати народни посланици.

Фото: Уступљена фотографија

Тијана Васиљевић Стокић, директор Економске школе захвалила се Стевандићу на гостопримству и додала је да један од циљева ове посјете да дјеца спознају и заволе институције Републике Српске.

- Надам се да ће д‌јеца из ове посјете боље спознати институције Српске и схватити да је живот лијеп и у Републици Српској те да ће у њој остати - рекла је Васиљевић Стокић.

Фото: Уступљена фотографија

Ученица Кристина Савић, истакла је да је оваква посјета велика част, те да су ученици захвални на прилици да продубе своје знање и интересовање о нашим институцијама.