latinica  ћирилица
09/04/2024 |  14:25 ⇒ 21:59 | Аутор: РТРС

Преписка забринутих родитеља дјеце коју је непознато лице пресретало у Бањалуци (ФОТО/ВИДЕО)

Након што се појавила информација да непозната особа пресреће дјецу у Бањалуци и нуди им новац да уђу у аутомобил, РТРС је добио преписку забринутих родитеља.
Дјеца - Фото: РТРС
ДјецаФото: РТРС

Једна од забринутих мајки послала је у Вибер групу поруку, како је два дјечака пресрело непознато лице, те им понудило да их повезе, што су дјечаци одбили.

 

Истиче да је та непозната особа, пресрела исте те дјечаке у другој улици и нудила новац да уђу у аутомобил, као и да су дјечаци након тог побјегли.

Фото: РТРС

- У школску групу је стигла порука, да непознато лице нуди новац за услуге превоза, односно да нуди дјеци да уђу у његов аутомобил. Даље не знам, али свакако треба сви да поведемо рачуна, те да свако ко може, дође по своје дијете након школе - рекла је мајка дјечака, који похађа трећи разред основне школе Вишња Вујмиловић за РТРС.

Након ове информације, огласила се и бањалучка полиција.

- Надлежној полицијској станици пријављено је да се непознато лице из аутомобила "голф", које се кретало у насељу Лазарево, обратило малољетном лицу нудећи му новац и вожњу. То је изазвало страх и узнемиреност код малољетника, који се удаљио из те улице. Полицијски службеници ПУ Бањалука предузимају све мјере и радње у циљу утврђивања и провјере навода наведене пријаве - рекла је за РТРС портпарол ПУ Бањалука Милана Стојновић.