latinica  ћирилица
09/04/2024 |  18:11 ⇒ 18:25 | Аутор: СРНА

Зељковић: Пројекти реализовани уз добру сарадњу са Градском управом

Предсједник Фудбалског савеза Републике Српске Вицо Зељковић рекао је да очекује да ће за мјесец дана бити завршено постављање терена са вјештачком травом у Требињу, а потом исто то слиједи у Фочи и Невесињу.
Требиње - Скупштина - Жарко Лакета - Фото: СРНА
Требиње - Скупштина - Жарко ЛакетаФото: СРНА

- Акцент нашег рада у претходне четири године била је инфраструктура, а плодови тог рада сада ће бити видљиви - рекао је Зељковић новинарима у Требињу, након сједнице Скупштине Подручног фудбалског савеза.

Он је истакао да су са Подручним фудбалским савезом Требиње учинили много за фудбал у овом граду и Херцеговини, оцијенивши да је позитивно то што у Требињу постоји и женски Фудбалски клуб "Леотар".

Зељковић је указао на добру сарадњу са градоначелником Требиња Мирком Ћурићем и Градском управом, истакавши да су заједно успјели да реализују пројекат на стадиону Фудбалског клуба "Леотар", гдје је у току постављање рефлектора.

Ћурић се захвалио Зељковићу и његовим сарадницима јер подржавају град Требиње и херцеговачку регију када је ријеч о изградњи спортске инфраструктуре.

Према његовим ријечима, све што је обећано је урађено или је у току реализација.

- Резултат улагања у спортску инфрастуктуру је то што се у Требињу око 2.000 дјеце до 18 година бави спортом. Приводе се крају постављању рефлектора на стадиону `Полице`, а у наредних мјесец дана очекује се и завршетак радова на помоћном фудбалском терену са вјештачком подлогом - рекао је Ћурић.

Он је рекао да је поносан на резултате свих спортских клубова у граду, напомињући да је циљ да што више спортиста и клубова долазе на припреме у Требиње.

Жарко Лакета реизабран је данас за предсједника Подручног фудбалског савеза Требиње.

- Оно што смо до сада радили наставићемо и у наредне четири године, уз подршку предсједника Фудбалског савеза Српске, града Требиња и свих херцеговачких општина - рекао је Лакета.