latinica  ћирилица
10/04/2024 |  11:16 ⇒ 13:45 | Аутор: РТРС

Наша Банка Бањалука главна банка свим својим клијентима

Компанија за истраживање тржишта и јавног мњења Метрикс доо Бањалука, објавила је резултате истраживања, који приказују позиције брендова и трендове на банкарском тржишту Републике Српске.
Наша Банка - Фото: Уступљена фотографија
Наша БанкаФото: Уступљена фотографија

Истраживање је потврдило да Наша Банка а. д. Бањалука ужива изузетно велико повјерење својих клијената и да у потпуности или већином испуњава њихова очекивања захваљујући својој доступности, љубазном особљу и поузданом развоју савременог банкарског пословања на темељу домаће банкарске традиције.

Истраживање које је у марту 2024. спровела компанија Метрицс показало је да чак 94 одсто испитаника који имају отворене рачуне у Нашој Банци а. д. Бањалука, управо Нашу Банку сматра и својом главном банком.

То је велико признање за банку јер потврђује квалитет креираних банкарских производа и услуга са којима су клијенти Наше Банке одлично упознати.

Истраживање, такође, открива да Наша Банка испуњава очекивања клијената који су је изабрали за своју главну банку. Већина њих, тачније 60 одсто, навело је да је задовољно производима и услугама Наше Банке која је до сада већином испуњавала њихова очекивања, а чак 23 одсто их тврди да је Наша Банка у потпуности испунила њихова очекивања.

- Генерално, спроведено истраживање компаније Метрицс показало је да су клијенти Наше Банке а. д. Бањалука препознали висок квалитет банкарских производа и услуга које су им на располагању и да их цијене. Сада је тај достигнути банкарски стандард, по којем су у фокусу потребе клијента, потребно додатно промовисати - изјавила је Биљана Шева, руководилац самосталног Одјељења за картично пословање, маркетинг и комуникацију Наше Банке а. д. Бањалука.

Наша Банка а.д. Бањалука www.наса-банка.com као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.