latinica  ћирилица
15/04/2024 |  10:55 ⇒ 10:59 | Аутор: РТРС

Уз НЛБ виза картице на корак ближе љету и Олимпијским играма у Паризу

Клијенти НЛБ банке који у периоду од 15. априла до 15. јуна 2024. остваре минимум три трансакције седмично, било којом виза картицом НЛБ банке или дигитализованом виза картицом у оквиру НЛБ пеј и који активно користе своју НЛБ мклик апликацију, остварују и шансу за путовање на Олимпијске игре за двије особе у Париз или бројне седмичне награде које је омогућила Виза.
НЛБ банка - Фото: Уступљена фотографија
НЛБ банкаФото: Уступљена фотографија

- Како је интересовање за овогодишње Олимпијске игре у Паризу заиста велико, радује нас што смо, захваљујући спонзору Олимпијских игара у Паризу, и нашем партнеру, компанији Виза, добили прилику да изненадимо два клијента пакет путовањем за двоје на овај догађај за памћење. Свим нашим клијентима, корисницима виза картица желимо срећу приликом учешћа, а осим главних награда, сваке седмице током трајања наградне игре, насумичним одабиром изненадићемо клијенте који су извршили три или више седмичних трансакција атрактивним седмичним наградама - изјавила је Љиљана Крсман, члан управе НЛБ банке Бањалука.

Главна награда "Путовање у Париз на љетње Олимпијске игре" пакет за двије особе подразумијева потпун доживљај који ће, додала је Крсман, да освоје два клијента НЛБ банке Бањалука: авио карте за двије особе на релацији Сарајево-Париз-Сарајево, смјештај - три ноћења у хотелу са четири звјездице, улазнице за два спортска догађаја у оквиру такмичарских распореда на љетњим Олимпијским играма у Паризу, тим добродошлице у хотелу, покривене трошкове градског превоза, промотивне поклоне на лицу мјеста, присуство пријему који организује Виза, сигурносну подршка на лицу мјеста.

Седмичне награде такође су у духу спорта и Олимпијских игара, тако да ће клијенти имати прилику да, током девет седмица трајања наградне игре, освоје даску за веслање, тенис сет за плажу, руксак, јастук за путовање и спортске боце за воду.

Из НЛБ банке Бањалука наглашавају да право на учешће у наградној игри имају НЛБ клијенти који су корисници НЛБ виза картица, а који у периоду трајања наградне игре изврше три или више платних трансакција виза картицом НЛБ банке, било да се ради о плаћању физичком или дигитализованом картицом у оквиру НЛБ пеј услуге, за потребе плаћања на лицу мјеста код трговца путем ПОС терминала за прихват картичних плаћања или онлине на интернет трговинама трговаца коју су ту услугу омогућили у земљи, али и иностранству.

За право научешће је такође неопходно да НЛБ клијенти активно користе своју НЛБ мклик апликацију, када год и одакле год то пожеле.

Више детаља о НЛБ Виса наградној игри и о правилима учешћа погледајте на линку, а за сва питања клијентима је доступан НЛБ контакт центар 0800 50 510.