latinica  ћирилица
18/04/2024 |  12:00 ⇒ 12:00 | Аутор: СРНА

Шулић: Поручићемо свијету да је Српска слободна и поносна земља

Митинг "Српска те зове", који ће данас бити одржан у Бањалуци, порука је Републике Српске цијелом свијету да је Српска слободна и поносна земља, која се никада није повлачила пред силом и наметањима, па то неће учинити ни овог пута, рекао је члан Главног одбора СНСД-а Денис Шулић.
Денис Шулић - Фото: РТРС
Денис ШулићФото: РТРС

- Данас ћемо послати поруку јединства, поруку мира, поруку да никоме нећемо одузимати ништа, али да нећемо другима дозволити да узимају и газе наше - рекао је Шулић за Срну.

Он је поручио да ће са скупа бити послата порука да су наметања, интервенционизам и самовоља бјелосвјетских моћника неприхватљиви и да ће српски народ сам одлучивати о својој судбини, поштујући демократске принципе.

- Са Трга Крајине ћемо, вјерујем, послати и поруку јединства, показујући да смо спремни да по страни оставимо политичке разлике, и станемо раме уз раме у борби за заштиту националних и државних питања - истакао је Шулић.

Шулић је нагласио да је Република Српска слободна и снажна, и да се неће никада и никоме повлачити.

Данас ће на Тргу Крајине у Бањалуци бити одржан велики митинг под називом "Српска те зове" са којег ће бити поручено да Републику Српску и српски народ нико не може и неће понизити, ма гдје и какве одлуке доносили.