latinica  ћирилица
18/04/2024 |  14:50 ⇒ 14:57 | Аутор: РТРС

Стевандић упутио срдачну честитку поводом 32 године постојања и рада РТРС-а

У име Народне скупштине Републике Српске, као оснивача Јавног ТВ сервиса Републике Српске и у своје име, Вама, уредницима, новинарима, сниматељима и свим запосленим упућујем срдачну честитку поводом 32 године постојања и рада Радио-телевизије Републике Српске, са жељом да наставите са успјешним радом и професионалним и објективним информисањем јавности, истиче се у честитики предсједника Народне скупштине Ненад Стевадић.
Ненад Стевандић - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Ненад СтевандићФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Изражавам Вам дубоку захвалност због објективног и правовременог информисања јавности о свим важним политичким, економским, друштвеним, спортским, научним и културним догађајима у Републици Српској, региону и свијету, поштујући највише новинарске и етичке стандарде - истиче се у честитки Стевандића.

Стевандић наводи, да је РТРС пратећи развој Републике Српске и њених најважнијих институција у протекле 32 године израсла у савремену и утицајну медијску кућу и да нам на томе честитам.

- Желим Вам да останете један од најважнијих медијских стубова Републике Српске и у будућности, те да сачувате стечени углед и повјерење јавности - додаје се у честитки.