latinica  ћирилица
19/04/2024 |  10:46 ⇒ 13:35 | Аутор: РТРС

Исак коментарисао митинг у Бањалуци

Министар унутрашњих послова ФБиХ Рамо Исак коментарисао је митинг у Бањалуци "Српска те зове", те предсједника Републике Српске Милорада Додика.
Рамо Исак (Фото: fbihvlada.gov.ba) -
Рамо Исак (Фото: fbihvlada.gov.ba)

- Додик је сеоска варалица, персона нон грата у шалтер салама комерцијалних банака. Више људи дневно слика се са мном, него што дође на Додиков скуп у Бањалуци Скуп је послао јасну поруку цивилизованом свијету о односу владајуће структуре Републике Српске, али и Републике Србије према злочину геноцида и етничком чишћењу. Ни организовани превоз, ни уцјене, а ни присуство политичара из Републике Србије ти нису омогућили Милораде да натјерш народ да те подржи - каже Исак.

Истакао је да се више људи са њим слика дневно, него што код Додика дође на скуп.

- А што се тиче твојих тврдњи да ћете бити у саставу Републике Србије, ти можеш бити само у саставу државног затвора у Војковићима и мислим да си тога свјестан. Границе наше БиХ још увијек су ти отворене, јер ниси пресуђен. Иди тако ти бога у толико вољену Србију. Спаси српски народ терета који представљаш. Иди Вучићу. Ако кренеш, зови. Осигураћу ти и полицијску пратњу до границе. Само да ти видимо леђа. А видјећемо приликом испраћаја у Војковиће или сусједну Србију - каже Исак.