latinica  ћирилица
19/04/2024 |  13:27 ⇒ 13:35 | Аутор: СРНА

Вулић: Рамо Исак има присталица колико може билдера да стане на једну фотографију

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да су бошњачки политичари очигледно озлојађени и исфрустрирани синоћњим призором на Тргу Крајине гдје се слила ријека поносног српског народа Републике Српске да још једном поручи да су уз своје институције и политичке представнике и да их нико неће лажно жигосати и понижавати.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

"Да било ко од бошњачких политичара може окупити онолики број људе, као што је синоћ окупио предсједник Републике Српске Милорад Додик, Мајкл Марфи би им одмах дао унитарну БиХ - рекла је Вулићева за Срну.

Она је нагласила да се Срби окупљају и праштају, опредијељени су за суживот, за Дејтонски мировни споразум, слободу и дејтонску БиХ, али то је, изгледа, према мишљењу бошњачких политичара, а поготову квази политичара Раме Исак, њихова мана, па их треба протјерати и истријебити са ових простора, да не постоје и да коначно досањају ратни сан Алије Изетбеговића о унитарној БиХ.

- Али, на жалост Раме и његових 'присталица' и истомишљеника - то неће дочекати. Тјерали сте нас са својих огњишта, убијали, клали, прогањали и опет смо ту, живимо слободно у својој Републици Српској на челу са нашим лидером Милорадом Додиком, а ваши снови остаће само снови. Док разне Раме инсистирају да све српско буде уништено, Милорад Додик се поносно и храбро залаже за саборност свог народа и одбрану наших предака и потомака од злих намјера истих тих који су нас убијали - поручила је Вулићева.

Осврнувши се на Исакову изјаву да се више људи са њим дневно фотографише, него што је дошло на "митинг Милорада Додика", Вулићева је одговорила да је давно рекла да Рамо Исак устаје и буди се само са једном мишљу: "Кад порастем бићу Милорад Додик".

- Та особа има комплекс који се зове - лик и дјело Милорада Додика и даље од тога ништа нити види, нити чује. Није чуо ни синоћњу поруку поносног српског народа да му судбину неће кројити нико ван Републике Српске и њених институција, а поготово не тамо неки први билдер Зенице Рамо Исак - нагласила је Вулићева.

Она је истакла да Рамо никако не може да схвати да се људи с њим сликају као са необичном појавом, као на примјер са учесником ријалитија, а не релевантним учесником политичког процеса.

Она је нагласила да квази политичар калибра Раме има присталица колико на једну фотографију може стати његових билдера, за разлику од Милорада Додика, а што се из дана у дан све више и види.

- Штета што Рамо није синоћ успио смирено, без фрустрација и комплекса, да гледа митинг 'Српска те зове' у Бањалуци, па да реално види шта су присталице и ко је лидер. Можда ви нешто и научио и једног дана заиста постао политичар у правом смислу те ријечи - рекла је Вулићева.