latinica  ћирилица
19/04/2024 |  15:22 ⇒ 16:10 | Аутор: РТРС

Поздрав за РТРС из сунчаног Мајамија (ВИДЕО)

Након оснивања модне марке ташни и објављене аутобиографије, наше горе лист, Драгана Дујовић, креирала је моделе за вреле љетне дане.
Драгана Дујовић - Фото: Screenshot
Драгана ДујовићФото: Screenshot

Прије 12 година отишла је у Америку, тачније у Мајами како би наставила са образовањем, али и каријером манекенке. Након успјешних представљања тадашње државе Србије и Црне Горе на избору Мис универзума, те Мис свјетских модела и избору Топ модела свијета, Драгани Дујовић врата су се отворила и корак по корак дошла је и до споствене модне марке.

На том путу завршила је факултет за дизајн и упознала супруга Брета Болтона, једног од најпознатијих америчких хирурга са којим има троје дјеце. Свој успјех и живот описала је у књизи објављеној 2021. године под називом "Драгана: Моје путовање од Србије до Америке".

Ових дана поново слави, јер је њена колекција купаћих костима успјешно представљена на "Fort Lauderdale Fashion Week".
Драгана је инспирацију пронашла у сунцу Мајамија и врелини љетних дана, прољећном цвијећу, али и луксузу који креацијама дају црна и бијела боја. Колекција је обухватила све што даме воле да имају на плажи или за шетњу ривом.

Фото: Screenshot

Од купаћих костима, хаљина и кимона који истичу женственост до папуча, шешира и торбица као неизбјежних додатака. Свака линија има своју причу, а комади су израђени од кавлитетних материјала како би свака жена могла да пригрли суштину љета у ненадмашној елеганцији и грациозности.

Драгана је родбински везана за Бањалуку, јер јој је мајка наше горе лист, тако да осим Србије у којој је одрасла гаји посебне емоције и према нашим крајевима.

Више о колекцији моћи ћете видјети у емисији "3оом" 25. априла.