latinica  ћирилица
20/04/2024 |  19:10 ⇒ 19:12 | Аутор: СРНА

Глумац признао кривицу за посједовање марихуане, браниће се са слободе

Сергеј Т. признао је у Вишем јавном тужилаштву у Београду неовлаштено држање марихуане и браниће се са слободе, док је Стефан А. негирао кривицу за кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет дроге и њему је одређен притвор, саопштено је данас из Вишег јавног тужилаштва.
Марихуана - Фото: РТРС
МарихуанаФото: РТРС

Стефан А. је на данашњем саслушању негирао извршење овог кривичног дјела и Тужилаштво је, након саслушања, судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да му буде одређен притвор.

Из Вишег јавног тужилаштва наводе да је притвор Стефану А. одређен да не би у кратком временском периоду поновио кривично дјело.

Сергеју Т, осумњиченом за неовлаштено држање дроге, који је такође саслушан данас, укинуто је задржавање и он ће се у даљем току поступка бранити са слободе.

- Сумња се да је Стефан А. 18. априла Сергеју Т. у Струмичкој улици у Београду продао ПВЦ пакетић марихуане од 11,8 грама. Полицајци су у возилу осумњиченог пронашли још 15 пакетића марихуане укупне нето масе 94,76 грама, као и 12.000 динара и 50 евра - наводе из Вишег јавног тужилаштва.

Београдски медији јавили су раније да је глумац Сергеј Трифуновић приведен пошто је полиција код њега пронашла марихуану.