latinica  ћирилица
21/04/2024 |  17:03 | Аутор: СРНА

Миличевић: СДС ће учествовати на локалним изборима упркос гашењу рачуна

Предсједник СДС-а Милан Миличевић изјавио је да ова странка тражи модалитете да учествује на локалним изборима у околностима када им је угашен банковни рачун због америчких санкција, а ако то не буде могуће онда ће изаћи на изборе као Српска демократска странка - "Воља народа", а кампања и политички програм СДС-а остају исти.
Милан Миличевић - Фото: Уступљена фотографија
Милан МиличевићФото: Уступљена фотографија

Миличевић, који у Добоју присуствује сједници Главног одбора СДС-а, рекао је да су свјесни финансијске озбиљности у којој се странка налази, као и њено учешће на изборима, додајући да се разматра неколико варијанти о чему ће се донијети заједничка одлука.

- Закључке ћемо дати по окончању сједнице, а главна тема је проблем у којем се СДС налази усљед санкција пошто се налази на америчкој ОФАК листи и како дјеловати, функционисати, учествовати на изборима без трансакционог рачуна - изјавио је Миличевић.

Он је поручио да ће СДС бити учесник на локалним изборима без обзира на финансијске тешкоће које ће, као и у ранијим кризним периодима, бити превазиђене, те подсјетио на период када је Младен Босић био предсједник СДС-а.