latinica  ћирилица
23/04/2024 |  07:36 ⇒ 10:49 | Аутор: ТАНЈУГ

Вучић: Показаћемо свијету како се штите национални и државни интереси Србије (ВИДЕО)

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да ће се Србија борити у Уједињеним нацијама да заштити своје националне интересе и да ће показати цијелом свијету како штити своје државне и националне интересе.
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ TANJUG VIDEO -
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ TANJUG VIDEO

- Пред нама је тешко вријеме, али било да изгубимо формално, готово сам сигуран да ће то бити уз невелику разлику и сигуран сам да ћемо показати свијету како се штите национални и државни интереси наше земље. Хвала свима за пажњу, хвала свима на љубави према Србији - рекао је Вучић у видео снимку објављеном на друштвеним мрежама.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Вучић је јуче учествовао на сједници Савјета безбједности на којој је представљен шестомјесечни извјештај о раду УНМИК-а, након чега је делегација Србија приредила пријем у УН, на којем је, према Вучићевим ријечима, било 125 званица.

- Срећан сам због тога што смо се борили и хоћу да кажем свим људима у Србији да сам само једну ствар обећао пре поласка у Њујорк. А то је да ћемо да се боримо до посљедњег тренутка без обзира на све личне и било какве друге ризике. Хоћу да се захвалим свим људима који су радили и који су спремали сједницу Савјета безбједности, који су ми помогли да се супротставим нечему што је изгледало као намештаљка, као политичко позориште - поручио је Вучић.

Захвалио је свим људима у Србији који су, како је истакао, вјеровали у своју земљу, који су вјеровали у своје руководство и који знају да ће Србија на крају да побиједи.

- Наша борба никада неће престати. Хвала људима на огромној подршци и љубави коју показују према нашој Србији. Побиједиће Србија! - написао је Вучић на друштвеним мрежама.