latinica  ћирилица
23/04/2024 |  11:41 | Аутор: РТРС

Добој: Ухапшен крадљивац, пронађени отуђени предмети

Теслићка полиција ухапсила је лице чији су иницијали В.Ш. из Добој Југа /у Федерацији БиХ/ за које постоји сумња да је из помоћног објекта у Теслићу отуђило електричне и моторне уређаје, који су пронађени и након окончања поступка биће враћени власнику, саопштено је из добојске Полицијске управе.
Добој - полиција - отуђени електрични и моторни уређаји - Фото: Уступљена фотографија
Добој - полиција - отуђени електрични и моторни уређајиФото: Уступљена фотографија

Из полиције наводе да је лице В.Ш. ухапшено јуче, а да је Полицијска станица Теслић пријаву о крађи запримила 18. априла.

Након документовања предмета против овог лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Полиција у Добоју ухапсила је возача из Усоре чији су иницијали М.С. који је позитиван на присуство дроге, те возача из Бијељине П.Б. који је одбио то тестирање.

У саопштењу је наведено да је М.С. био позитиван на дрогу "ТХЦ-10" и "АМП".

Наведена лица су ухапшена јуче, а истог дана полиција је у Броду ухапсила и возача са подручја ове општине Д.Ј. са 1,95 промила алкохола у крви.

- Возачима М.С, П Б. И Д.Ј. издати су прекршајни налози - навели су из добојске Полицијске управе.

У саопштењу је наведено да су припадници Полицијске станице Добој један јуче ухапсили лице из овог града чији су иницијали Б.С. због нарушавања јавног реда и мира и њему је издат прекршајни налог.

Истој полицијској станици јуче је пријављена провала у бензинску пумпу и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су три кривична дјела, два нарушавања јавног реда и мира и три саобраћајне незгоде, наведено је у саопштењу.