latinica  ћирилица
23/04/2024 |  22:08 | Аутор: СРНА

У удесу повријеђена три припадника ЕУФОР-а

Тројица припадника ЕУФОР-а повријеђена су у саобраћајној незгоди на магистралном путу Тузла-Сребреник у близини тунела Дреник, речено је у Управи полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.
ЕУФОР - Фото: РТРС
ЕУФОРФото: РТРС

Портпаролка Управе полиције МУП-а Тузланског кантона Аднана Спречић рекла је да је полицији у Сребренику у 17.10 часова пријављена саобраћајна незгода у којој је возач изгубио контролу над возилом Еуфора, које је за сада из неутврђених разлога изашло из коловоза и ударило у саобраћајни знак поред пута.

- На мјесто удеса стигла је партола војне полиције ЕУФОР-а, као и припадници Полицијске управе Сребреник - рекла је Спречићева и додала да је трочлана посада из возила санитетским возилом ЕУФОР-а превезена у Универзитетски клинички центар Тузла.

Портпаролка УКЦ-а Тузла Ерсија Ашћерић Меујединовић рекла је да су два пацијента задржана на опсервацији на Клиници за хирургију због политрауме, те да су пацијенти свјесни, комуникативни и тренутно стабилни.

- Трећи пацијент је након обраде на пријемном одјељењу Клинике за хирургију и указане помоћи пуштен на кућно лијечење - рекла је Мујединовићева.