latinica  ћирилица
24/04/2024 |  10:55 ⇒ 10:56 | Аутор: РТРС

Јединствена акција "Бинго за бебе" се наставља - 0 одсто марже на храну за бебе

Након изузетно успјешне друштвено-одговорне акције у 2023. години "Бинго за бебе", највећи трговачки ланац у БиХ и ове године наставља са својим јединственим доприносом друштву.
Бинго за бебе - Фото: Уступљена фотографија
Бинго за бебеФото: Уступљена фотографија

Како се наводи у саопштењу овај трговачки ланац, одричући се марже на храну за бебе током цијеле 2023. године, одвојио је преко 500.000 КМ и осигурао да су ови производи приступачнији за родитеље широм БиХ.

-Тако је укупно милион и шесто хиљада различитих производа из категорије хране за бебе постало доступно свима по нижим цијенама. А и ове године, врата својих трговина Бинго отвара једној посебној роди - Бинго роди - додаје се у саопштењу.

Наиме, Бинго Рода поново доноси акцију Бинго за бебе 0 одсто марже на храну за бебе, до краја године, јер како истичу, желе пружити подршку родитељима у њиховој најважнијој животној улози.

- Истовремено, циљ нам је учинити производе из категорије хране за бебе доступним по повољним цијенама. Вјерујемо да ћемо са овом, али и новим активностима које планирамо у скорој будућности, успјети одговорити на потребе наших купаца и осигурати најбоље услове за куповину - истичу из компаније Бинго.

Као и претходне године, производи из категорије хране за бебе - храна за бебе, кашице и сокови за бебе, те вода за бебе, ће се продавати с 0 одсто марже у свим Бинго трговинама широм БиХ.

Из Бинго групације и Бинго трговачког ланца поручују како ће и даље подржавати најмлађе генерације и њихове родитеље, али и да ће наставити пратити потребе заједнице у којој су њен активни члан. Својим дјеловањем, у чијем је фокусу породица као стуб друштва, компаније желе наставити стварати приче о љубави, бризи и подршци којим ће унаприједити локалне заједнице и друштво у цјелини.