latinica  ћирилица
24/04/2024 |  12:28 ⇒ 12:34 | Аутор: РТРС

Нова кампања омиљеног пивског бренда: Јелен пиво увијек за "наша добра времена"

У наше свакодневне ритуале уткан је хедонизам и уживање у храни и пићу, а нова кампања омиљеног пивског бренда на овим просторима приказује оне посебне тренутке у којима истински уживамо. Јелен пиво је увијек дио наше свакодневице и наших омиљених навика, саопштено је из ове компаније.
Јелен пиво - Фото: Уступљена фотографија
Јелен пивоФото: Уступљена фотографија

Људи на нашим просторима често знају рећи "никад више", а тај израз се налази и у фокусу нове кампање Јелен пива "За наша добра времена".

Да се "никад више" неће удавати у новом споту Јелен пива обећала је кроз смијех и позната музичка звијезда Наташа Беквалац.

Овог прољећа Јелен пиво представља нову кампању "За наша добра времена", која наставља да у фокус ставља дружење, пријатељство, али и омиљене навике људи из наших крајева, овог пута уз једно од омиљених музичких имена из нашег региона - Наташу Беквалац.

- Познато је да волимо да уживамо у омиљеној храни и пићу, као и да нам је вријеме са нашим пријатељима, кумовима и породицом заиста непроцјењиво. Јелен пиво је дефинитивно у нашим крајевима бренд који људи истински воле, а оно је дио свих посебних прослава и догађаја који су битни у нашим животима. Наша нова кампања на један шаљив начин представља наш темперамент, али доноси и изненађење на крају у виду познате музичке звијезде Наташе Беквалац. Прве реакције публике на нашу нову кампању су заиста одличне и надамо се да смо поново показали да знамо направити сјајне маркетиншке кампање које ће бити примјећене - истиче Владимир Росић, сениор бренд менаџер Молсон Корс.

"Колико год лако планемо, лако се и охладимо" укратко наш дух описује наратор у споту у оквиру нове кампање, а имајући у виду да нам предстоји празнично вријеме, нећемо моћи да одолимо омиљеном Јелен пиву, дружењу и храни коју волимо.

Управо ови мали ритуали чине наша "добра времена" посебним и стварају оне непроцјењиве успомене, којих се увијек радо сјећамо, уз много смијеха и правог задовољства, наводи се у саопштењу.

Живјели уз Јелен пиво, којем се препустимо и истински уживамо!

Погледајте видео: